21-10-2018 Zagen, zagen, wiedewiedewagen!

Kleine Lina werd 5 jaar en dat kwam ze met haar vriendjes vieren in de Kinderkeuken! Het was een middag vol verrassingen; tijdens een tocht door de prachtige herfsttuin van Drrroomland vonden ze van alles; paddestoelen, een kikkertje, pompoenen,.. En er werd natuurlijk ook gekookt! Voor het hartige taartje moesten ze alle groentes klein snijden. Hiervoor gebruiken we speciale kindvriendelijke mesjes, waar ze zich niet aan kunnen bezeren. Dat testten we eerst even uit door in je eigen vinger te snijden. Spannend! Ze voelden niks. Of toch wel? “Het is een kietelmes!” vond een kindje. Enthousiast gingen ze aan de slag en een liedje zingen hielp daarbij; binnen de kortste keren hadden ze alle groentes gesneden. Aan het eind van de middag gingen ze trots met hun gevulde bakkersdoosjes naar huis. En ja: ook kleuters kunnen al heel goed koken, knap hoor!

 

Geef een reactie