8-12-2018 Wintermarkt bij Drrroomland

Ook dit jaar organiseerde biologische tuin Drrroomland een wintermarkt. Heel gezellig: met vuurkorven, brocante, taarten en ander lekkers gemaakt met producten uit de moestuin. Zelfs eigen gebrouwd bier, van hop dat hier ook wordt verbouwd. De Kinderkeuken gaf 2 kooklessen, met als thema kerst. De kinderen maakten een kerstpasteitje gevuld met ragout en verse groentes. Het toetje bestond uit laagjes speculaas, banaan, room en zelfgeschaafde chocola. Ze waren helemaal in de stemming; Casper had zelfs zijn eigen keukengerei bij zich. Nino vertelde dat hij met kerst de kok is thuis, hij moest dus goed oefenen! Linda kwam koken met 2 vriendinnen, die ziek waren toen ze haar kookfeestje gaf. Leuk om de meiden nu toch te ontvangen! En Janne? Die had letterlijk en figuurlijk een chocoladetoet! Een ding is zeker: ze zijn klaar om straks thuis ook de sterren van de hemel te koken!

39F6F20B-020E-48D3-90CE-283FFE0809C9
chocola schaven voor het toetje

Geef een reactie