7-1-2019 Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst wensen wij van de Kinderkeuken alle keukenprinsen -en prinsessen een heel gelukkig 2019 toe! Met natuurlijk heel veel lekkere gerechtjes! Wij hebben er enorm veel zin in en deden inspiratie op tijdens de laatste feestjes en lessen van dit jaar. Het feestje van Fenna was bijzonder; er zaten wel 7 verschillende nationaliteiten aan tafel; een vriendinnetje kwam uit Hawai, een ander uit Marokko en ook Spanje, Aruba, Turkije en Suriname waren vertegenwoordigd. En Fenna zelf? Die verkondigde trots: ” Ik heb Zeeuws bloed!” We rondden het oude jaar af en luidden 2019 in met ontzettend gezellige lessen aan BSO Partou, de Kleine Jungle en Kivido. De kinderen maakten een kerstlunch, of lekkere Spaanse hapjes om warm van te worden in het frisse nieuwe jaar. Ook de vogels boften; op de boerderij maakten ze ook vetbollen en pindakettingen om thuis op te hangen. Fenna, dank voor jouw internationale vriendjes en vriendinnetjes; wij gaan dit jaar koken uit verschillende landen! Spanje hebben we al gehad, bij de kooklessen op 19 januari is Italie aan de beurt!

 

Geef een reactie