21-1-2019 Pubers in de Kinderkeuken

We trapten afgelopen zaterdag af met de eerste kooklessen van 2019 in de Kinderkeuken. Koken uit andere landen, dat is het plan voor het nieuwe jaar! Italie was als eerste aan de beurt en 3 kooklessen zaten vol met enthousiaste minichefs die pasta draaiden, saus maakten en een prachtige lasagne ervan maakten. De 2e les was voor ons heel bijzonder: het woord minichef ging daar niet op, want er kwamen 5 grote kerels en 2 lange dames binnengestapt. De kookjuffen vielen erbij in het niet! Het werd ontzettend gezellig met ineens puberpraat in de Kinderkeuken: profielkeuzes, welke school is gaaf en wat voor niveau doe je? Tom kwam met voor ons de meest perfecte opmerking: hij weet namelijk zeker dat hij kok wil worden. Lieve pubers; jullie zijn superchefs!

6f6011af-f022-4c65-809f-59b8a6f6807d

Geef een reactie