3-2-2019 Museumtaart

Hoera! Gijs kwam vrijdag zijn verjaardag vieren bij Kinderkeuken Rotterdam. De kleuters gingen met rode wangen van de inspanning aan de slag met een groentetaartje. Wat knap dat ze al wisten wat prei, paprika en courgette is! De zelfgemaakte taartjes werden zo mooi, dat ze volgens de kinderen in het museum moesten staan! Gijs en zijn vriendjes boften: er waren ‘s ochtends 2 lammetjes geboren. Die werden natuurlijk bewonderd. De volgende dag vierde Josje haar verjaardag bij de Kinderkeuken. We hoefden niet te raden wie de jarige was, ze klopte stralend op de keukendeur! Ook Josje ging op kraambezoek bij de lammetjes en maakte met haar vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende taartjes. Tijdens het kookfeestje mochten ze ook nog op stap met Judith en Trista van Kinderboerderij de Wilgenhof. De kippen werden gevoerd en de eitjes geraapt. En de konijnen kregen een extra knuffelbeurt. Een konijn mochten ze een naam geven; dat ging van Pluisje naar Zwartje naar Cuty! Of Cuty het daar mee eens was weten we niet, die nam gelijk de kuierlatten en werd met hulp van de kookjuf gevangen. (En weer in haar hokje bezorgd hoor!)

Geef een reactie