10-2-2019 Allemaal familie!

Woensdag ontvingen we Sem met haar vrienden in de Kinderkeuken bij Drrroomland. Ze deden ontzettend hun best op een ouderwets opa&oma appeltaartje. Dat maakten ze voor zichzelf of voor iemand die ze lief vinden. Djoey maakte het voor papa, die is militair en komt na een missie van 3 maanden weer naar huis. Wat bijzonder dat we een beetje kunnen bijdragen aan een mooi welkom thuis! Vervolgens zaten de kookjuffen van Kinderkeuken Rotterdam in de auto, op weg naar Hoogvliet. We koken ook wel eens bij kinderen thuis; heel leuk om een beetje bij ze op visite te zijn! We werden opgewacht door Isa en haar vriendinnen, allemaal getooid met een mooie zelfgemaakte koksmuts. En koken konden ze; opa is namelijk zelf chefkok en kookdocent geweest. Kleine zus Lynn kookte al gewoon dapper mee met haar 4 jaar. Op de valreep leerde ze ook nog haar eigen naam op haar bakkersdoosje te schrijven. We waren het er allemaal over eens: ze is een superkleuter! De pasta werd heerlijk en met onze hartelijke groeten voor opa gingen we weer huiswaarts. Vrijdag vierde Sofiija haar verjaardag in de Kinderkeuken bij Kinderboerderij De Wilgenhof. We hadden een keuken vol met neefjes en nichtjes, varierend tussen de 3 en de 11 jaar! Ontzettend gezellig, zo’n familiekookfeest. Een mooie afsluiting van een familieweek in de Kinderkeuken!

7F7C9D48-F0A8-437C-89C0-C4172E201F62

Geef een reactie