22-2-2019 Charlie Chaplin in de Kinderkeuken!

Gisteren gingen we naar een van onze favoriete kooklessen; bij de kinderen van BSO Partou. We troffen nog even de Marokkaanse damesclub, dus we kregen gelijk een verse donut plus recept. Een goede start! Vervolgens vulde de keuken zich met een wandelend skelet, een deftige meneer, een incredible, een boef, Charlie Chaplin en nog veel meer illustere personen. De kinderen hadden carnaval op school gevierd en kookten in stijl! Ook bij deze les werd de roti heerlijk. En de verse eitjes van de kippen van de kookjuf spraken tot de verbeelding: “Juf, hoe heet de kip die dit ei heeft gelegd?!” En ja, toen hadden ze vakantie! De roti ging mee op de achterbank, onderweg naar Oostenrijk. Eet smakelijk en goede reis!

D95FF5DE-EC3D-4076-91CD-D23097EB2214
Charlie Chaplin in de Kinderkeuken!

Geef een reactie