28-9-2020 Pubers&kleuters in de Kinderkeuken!

Soms is een dagje Kinderkeuken wel heel afwisselend! Woensdagochtend vroeg meldden we ons bij de Mariaschool in het centrum van Rotterdam. Het is een Lekker Fit school en dat betekent naast veel bewegen natuurlijk ook gezond eten. Dus gingen we met de groepen 8 aan de slag met burrito’s en smoothies! Heel gezellig; ze stonden aan lange tafels groentes te snijden en gingen vervolgens het balkon op om te bakken. De lekkere geur trok door de hele school en dat leidde tot watertandende juffen, meesters en kinderen uit andere groepen. “Wat maken jullie?” “Wanneer mogen wij komen koken?” Er kwam zelfs een appje, van de zieke gymmeester. Of we ook aan bezorgen doen?! Dat hadden we graag gedaan, maar we moesten door! Naar Drrroomland, waar de jarige Femke op ons wachtte! Ze maakte met haar vriendinnetjes prachtige appeltaartjes, lekkere groentemuffins en fruitegeltjes. Een herfstig feestje met een club lieve meisjes om het houtkacheltje. Pubers van 12 en meiden van 6…, het is met alle leeftijden leuk om te koken!

Geef een reactie