Kooklessen

Heeft u thuis een kleine kok die lekker aan de slag wil in de keuken en alles echt zelf wil doen? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze kooklessen! Een kookles duurt een uur en heeft steeds een ander thema zoals Valentijnsdag, de lente, Spanje, picknick of kerst. Al het zelfgemaakte lekkers gaat met de trotse kok mee naar huis in een warmhoud- of bakkersdoosje. Recepten ook natuurlijk, zodat thuis alles nog eens nagekookt kan worden.

Kneden, snijden, bakken, (pasta) draaien, raspen; alle technieken komen tijdens de lessen aan de orde. Ingrediënten worden uitgetest en geproefd. En: wat je zelf hebt gemaakt is gewoon veel lekkerder! Een jongetje riep eens trots: “ Ik wist niet dat ik zo lekker kan koken!”

Ga naar ons blog op deze website en proef de sfeer van onze kooklessen!

Kooklessen

Kom jij ook koken?

De kooklessen deze herfst zijn op zaterdag 12 oktober en 16 november van 11.30-12.30 of 13.15-14.15 of 15.00-16.00 uur.

Schrijf je in via kinderkeukenrotterdam@hotmail.com

Kosten: Per kind €11,- inclusief limonade en iets lekkers. Met een Rotterdampas betaal je €8.25.

Inschrijving is individueel en per kookles. Elke les heeft een ander thema, dat we vooraf publiceren via de website en onze nieuwsbrief. Kun je toch niet komen? Meld je af via mail of mobiel, dan kunnen we een ander kind blij maken met een plekje!

Leeftijd: vanaf 6-12 jaar, begeleiding is niet nodig

Locatie: Kinderboerderij De Wilgenhof, Ringdijk 76 Rotterdam-Schiebroek (parkeren is mogelijk op de Ringdijk, niet bij de boerderij). Je vindt de Kinderkeuken achterin de speeltuin.