Kooklessen

Heeft u thuis een kleine kok die lekker aan de slag wil in de keuken en alles echt zelf wil doen? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze kooklessen! Een kookles duurt een uur en heeft steeds een ander thema zoals Valentijnsdag, de lente, Spanje, picknick of kerst. Al het zelfgemaakte lekkers gaat met de trotse kok mee naar huis in een warmhoud- of bakkersdoosje. Recepten ook natuurlijk, zodat thuis alles nog eens nagekookt kan worden.

Kneden, snijden, bakken, (pasta) draaien, raspen; alle technieken komen tijdens de lessen aan de orde. Ingrediënten worden uitgetest en geproefd. En: wat je zelf hebt gemaakt is gewoon veel lekkerder! Een jongetje riep eens trots: “ Ik wist niet dat ik zo lekker kan koken!”

Ga naar ons blog op deze website en proef de sfeer van onze kooklessen!

Kooklessen

 

Kinderkeuken Rotterdam volgt de richtlijnen van het RIVM en het hierop afgestemde beleid van de basisscholen in verband met de corona crisis. Helaas zijn alle kooklessen, workshops en feestjes in de maand april geannuleerd.

We hopen dat we snel weer met elkaar kunnen gaan koken! De eerstvolgende kooklessen zijn gepland op 30 mei en 27 juni van 11.30-12.30 of 13.15-14.15 of 15.00-16.00 uur. Kom jij ook?! 

Schrijf je in via kinderkeukenrotterdam@hotmail.com

Kosten: Per kind €11,- inclusief limonade en iets lekkers. Met een Rotterdampas betaal je €8.25.

Inschrijving is individueel en per kookles. Elke les heeft een ander thema, dat we vooraf publiceren via de website en onze nieuwsbrief. Kun je toch niet komen? Meld je af via mail of mobiel, dan kunnen we een ander kind blij maken met een plekje!

Leeftijd: vanaf 6-12 jaar, begeleiding is niet nodig

Locatie: Biologische tuin Drrroomland, einde Tsjaikovskilaan, begin van het pad naar het  Bergse Bos, Rotterdam-Hillegersberg