Kooklessen

Heb je thuis een kleine kok die lekker aan de slag wil in de keuken en alles echt zelf wil doen? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze kooklessen! Een kookles duurt een uur en we koken steeds uit een ander land. De Kinderkeuken is een Wereldkeuken! Al het zelfgemaakte lekkers gaat met de trotse kok mee naar huis in een warmhoud- of bakkersdoosje. Recepten ook natuurlijk, zodat thuis alles nog eens nagekookt kan worden.

Kneden, snijden, bakken, (pasta) draaien, raspen; alle technieken komen tijdens de lessen aan de orde. Ingrediënten worden uitgetest en geproefd. En: wat je zelf hebt gemaakt is gewoon veel lekkerder! Een jongetje riep eens trots: “ Ik wist niet dat ik zo lekker kan koken!”

Ga naar ons blog op deze website en proef de sfeer van onze kooklessen!

Kooklessen

Wanneer geven wij kooklessen?!

 

Is je kind een echte keukenprins of prinses? Dan kun je hem/haar al opgeven voor de kooklessen in het eerste kwartaal van het nieuwe schooljaar: ze zijn gepland op zaterdag 3 september, 8 oktober en 12 november. Je kunt kiezen uit 2 tijden: van 11.30-12.30 uur of van 13.15-14.15 uur.

De kosten zijn €13.00- per les en met Rotterdampas/JVP €9.75.

Inschrijving is individueel en per kookles. Leeftijd: vanaf 6-12 jaar en begeleiding is niet nodig. Wij houden rekening met diëten en allergieën en zorgen voor een halal en een vegetarische variant van de gerechtjes die de kinderen maken.

Locatie: Biologische tuin Drrroomland, Tsjaikofskilaan Hillegersberg, aan de rand van het Bergse Bos. Loop het bospad een stukje op, je vindt de ingang aan de rechterzijde.

Meld je kind aan via kinderkeukenrotterdam@hotmail.com met vermelding van de naam van de minichef en je ontvangt van ons een bericht met alle info.


92c837bc-101c-49e5-a0e2-36afc894715e

Ga thuis aan de slag en doe mee met onze kookfilmpjes! Die vind je op Facebook en Instagram. De recepten lees je na op de website. 

bc571c0a-938b-4316-ae51-1b02b8ad07f8 2