Feestjes

Handen wassen, schorten om … de kinderen worden ontvangen in de Kinderkeuken aan een vrolijk gedekte tafel. De jarige wordt toegezongen en dan kan het kookfeest beginnen!

De kinderen gaan als echte koks aan de slag en maken 3 gerechtjes. Die zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van de jarige. De groene restjes worden naar de dieren gebracht en zelf krijgen ze ook iets lekkers. Even pauzeren in de speeltuin van de kinderboerderij mag natuurlijk ook! Tot slot versieren de kinderen bakkersdoosjes die ze vullen met hun zelfgemaakte lekkernijen. Thuis kunnen de trotse koks iedereen mee laten proeven!


Wil je een voorproefje van onze kookfeestjes? Ga naar ons blog op deze site en lees de verhalen!

IMG_6952


Dagen en tijden:

Woensdagmiddag tussen 12.00-18.00 uur: Biologische tuin Drrroomland
Vrijdagmiddag tussen 12.00-18.00 uur Drrroomland of tussen 12.00-16.30 uur Kinderboerderij De Wilgenhof
Zaterdag tussen 11.00-18.00 uur Drrroomland of tussen 11.00-16.30 uur Kinderboerderij De Wilgenhof

Locatie Drrroomland ligt aan de rand van het Bergse Bos. Een prachtige tuin met kleinschalige biologische tuinbouw. Koken tussen de bomen en de kippetjes! Adres: einde Tsjaikofskilaan Rotterdam-Hillegersberg

Kinderboerderij De Wilgenhof heeft van alles te bieden: een speeltuin, een moestuin, een koffiehuisje en een heleboel dieren natuurlijk! Adres: Ringdijk 76 Rotterdam-Schiebroek.


Extra leuk! Een bijzondere activiteit in samenwerking met de Kinderboerderij!
Is je kind een echte dierenliefhebber? Het is nu mogelijk om na sluitingstijd een half uur langer te blijven voor een bijzonder kijkje achter de schermen van de boerderij! De kinderen gaan met een dierenverzorger de stallen in en komen van alles te weten over de dieren die daar eten en slapen. Een extra handje helpen mag natuurlijk ook! Kosten hiervoor zijn: €15,-

Een kookfeestje duurt 2 uur. De begin – en eindtijd bepalen we in overleg met de aanvrager.

Kosten: €17.00,- per kind ( minimaal 9 ) dit is inclusief limonade en iets lekkers. Wij verzorgen ook de lunch als dit beter in je planning past. Dit kost €3.50,- per kind. Begeleiding tijdens het feestje is niet nodig. Onderstaand staan thema’s ter inspiratie. Desgewenst organiseren wij ook een kookfeestje bij de jarige thuis.

Met ingang van 1 september 2022 zijn de kosten €18 per kind.  De lunch kost €4 per kind.


Kidsproof plus: Feestjes die worden geboekt via Kidsproof plus worden afgestemd op de mogelijkheden van de jarige. We bieden graag een aangepast programma (duur van het feestje/aantal kinderen/extra begeleiders/ aangepast materiaal/ passend thema) aan, in overleg met zijn/haar ouders!

tumblr_inline_ntsk81OpPc1s3dbsn_500

Na het feestje nog niet uitgekookt?! Kooklessen zijn te volgen tijdens vooraf gepubliceerde middagen gedurende het hele jaar en in de zomervakantie. De Kinderkeuken heeft acties voor kinderen met een Rotterdampas of een Jeugdvakantiepaspoort. (Zie kooklessen op deze site).


2is9hqd (2)17zic02m3k5e1e8lqgl