25-7-2020 Vakantiekookweek!

De eerste vakantiekookweek in de KINDERKEUKEN zit erop! We verwelkomden veel nieuwe superenthousiaste minichefs met hun JVP, zoals Arrielety, die niet alleen heel goed kan koken maar ook prachtig schrijft. En Aurelio, hij kookte zijn eigen sterrenmenu bij elkaar. De hele vakantieclub van dansstudio La Barre, die ook wel even een demo wilde geven! En de zusjes Noortje en Catoo, zij kookten een hele zomermaaltijd voor thuis!
Er kwamen ook veel “oude” bekenden! Tweelingbroertjes Boaz en Mason, die nu ineens wel verschillen in uiterlijk: “Kookjuf, ik wissel al tanden en mijn broer nog niet!” (zie foto!) En Silvester, hij kookt thuis zo lekker dat zijn broer Olivier het nu ook wil leren. Noortje, samen met haar neefjes. Het was top en de kookjuffen hopen dat alle minichefs thuis hebben gesmuld van hun zelfgemaakte gerechtjes. Wij hebben nu al zin in vakantiekookweek 2! We koken dan met verschillende groepen van BSO Partou, grote en kleine chefs van de Alsare Taalacademie en deelnemertjes van de Zomeracademie 010. Fijn weekend!
IMG_7054

Geef een reactie