20-6-2021 Fijne Vaderdag!

Naadloos sloot het thema aan bij de tropische temperatuur: we maakten afgelopen donderdag Mexicaanse burrito’s met alle kinderen van de Ds Buskesschool! Ze verwelkomden ons blij met; “Hé kookjuffen, we kennen jullie!’’ Dat klopt, tijdens de sportdag maakten we gerechtjes met fruit en nu vertelden we de kinderen dat ze échte minichefs gingen worden. De bovenbouwers bakten zelf de vulling voor hun burrito’s. De onder -en middenbouwers moesten hun eigen “boodschappen” doen en hun wrap op hun allermooist versieren. Met bezwete koppies sneden en knipten ze erop los. “Zullen we een afhaalrestaurant beginnen?!” vroeg een trotse minichef. Goed plan, de kookjuffen komen helpen!

De kinderen van de kooklessen gisteren hadden een geheime missie. Ze maakten bbq-saus, in een mooi glazen potje met een versierd etiket. Vandaag smullen veel papa’s van een superlekkere bbq saus van hun minichef, met tomaatjes, mango, ui, gerookt paprikapoeder en natuurlijk heel veel extra liefde! Fijne Vaderdag!❤️

Geef een reactie