29-3-2019 Wat eten we vandaag?

Op Basisschool de Singel in Schiedam werken de kleuters met het thema “Wat eten we vandaag?” Een goede reden om de potten en pannen in te pakken en met de Kinderkeuken naar Schiedam te gaan! 160 kleuters volgden een kookles en maakten maar liefst elk 2 gerechtjes; een fruittaartje en een hartige tortilla. Wat hadden ze het er druk mee! Stampen, snijden, knippen, sorteren en natuurlijk zelf boodschappen doen in de “groentewinkel”. En dat alles onder veel belangstelling van passerende ouders: “Oh, wat gezellig, wat maken jullie? Kunnen we helpen?” en passerende leerlingen: “Zo het ruikt hier lekker! Wat maken die kleintjes, mogen wij ook?” Het waren 2 gezellige kookdagen. En de kleuters? Die gingen apetrots naar huis met een tasje vol zelfgemaakt lekkers. Eet smakelijk!

Geef een reactie