22-4-2019 Lente in de Kinderkeuken!

Het is lente in de Kinderkeuken! En dat betekende dat we lekker buiten konden koken, met het kookfeestje van Suus. Suus was niet alleen jarig maar gaat ook naar Apeldoorn verhuizen, dus het werd ook een afscheidsfeestje. De vriendinnen kookten een bakkersdoosje vol, gaven foto-albums cadeau en dansten tussendoor op verzoeknummers. Heel gezellig! Puck vierde haar kookfeestje tussen de jonge dieren op Kinderboerderij de Wilgenhof. Alle jonkies werden verwend met restjes van het koken en de pauw werd bewonderd. Wat een prachtige staart! De kinderen maakten hun eigen pauw, van fruit. En die moest ook een lekker nest krijgen. Stro werd verzameld en in het bakkersdoosje gelegd, met de pauw erbovenop. Slaap lekker pauw en fijne Pasen namens de Kinderkeuken! 

stro verzamelen voor de fruitpauw

Geef een reactie