14-7-2019 Een vorstelijk verhaal

Een echte high tea, dat was het thema dat Emma had gekozen voor haar kookfeestje. Eerst even oefenen, want hoe gaat dat eigenlijk, een high tea? Zouden prinses Kate en prinses Megan elke dag thee drinken? Vast! Met de pink omhoog! En ze eten kleine hapjes, anders passen ze niet in hun prinsessenjurk. De kookjuffen vroegen: “Zou jij een echte prinses willen zijn?” Dat zette ze aan het denken. Het antwoord was: “Nee, want je kunt dan niks in je eentje doen.” “Zoals wat?”, vroegen wij. “Nou, bijvoorbeeld even naar Mac Donalds!” Gelukkig zijn ze geen prinsessen en maakten ze lekkere hapjes bij ons in de Kinderkeuken. Die ze het liefst gelijk wilden opeten. Tussendoor bewonderden ze het pasgeboren kalfje en lieten ze trots hun schooltuin zien. En ze leerden hoe je stukjes peer kunt karamelliseren en daar een mooi perentaartje mee maakt. Emma’s moeder vertelde dat opa daar trots op zal zijn. Hij is patissier en runde een sjieke banketbakkerszaak in Den Haag. Hij leverde zelfs het gebak voor Prinsjesdag. Dat maakte het vorstelijke verhaal compleet!

foto meisjes kalfje

Geef een reactie