7-6-2019 Jongens houden van koken!

“Jongens houden van koken!” Dit werd blij meegedeeld door Dean en zijn vrienden tegen de kookjuffen. Ze vierden Deans verjaardag met een kookfeestje in de Kinderkeuken. Iedereen had wel wat te vertellen over zijn eigen kookkunsten. Pelle bijvoorbeeld: hij kookt elke vrijdag voor het hele gezin. Op donderdag zoekt hij een recept uit en haalt zijn vader de bijbehorende boodschappen. Leuk! En toen gingen ze aan de slag met een ijs/fruittaartje; dat paste goed bij het warme weer. Met bezwete hoofden maken ze ook nog een groentetaart en een appeltaartje. En brachten ze alle dieren een bezoek. Wat bleek? Dean heeft thuis zelf een hele dierentuin.. 2 ezels, een Vlaamse reus, en een varken. Die mag, ondanks het feit dat hij  Bacon heet, zijn hele leven lekker rondscharrelen op hun erf. Gelukkig maar!

IMG_4421 Dean

Geef een reactie