6-10-2019 Maak je eigen vliegtuigmaaltijd!

Rijden met een bus over de startbaan! Achter het stuur van een grote brandweerauto kruipen en smokkelwaar bekijken bij de douane. Superstoer! Ruim 200 enthousiaste kinderen en hun ouders bezochten gisteren de kinderdag van Rotterdam The Hague Airport. Ze kregen een kijkje achter de schermen van de luchthaven. En wisten de kinderen eigenlijk dat er een hele grote keuken op de luchthaven is, waar alle vliegtuigmaaltijden worden gemaakt? Ze mochten zelf ook hun eigen vliegtuigmaaltijd maken, met Kinderkeuken Rotterdam. Het werd een wrap, die vaak al voordat hij in het vliegtuigdoosje werd verpakt verdween in hun mond. Lekker dus! Niet zo vreemd, want ze deden ontzettend hun best. Er zaten tussen alle aspirant piloten, stewardessen en brandweermannen – en vrouwen vast en zeker ook toekomstige koks!

IMG_5082

Geef een reactie