18-11-2019 Kookles-week!

Kookles-week in de Kinderkeuken!  We startten bij BSO Partou. Daar is een super-enthousiaste club kinderen, die echt al heel goed kan koken. Dus leggen we de lat steeds hoger en maakten we ravioli met ze. De vulling bestond uit roomkaas en spinazie, tot grote opluchting van Thura. Die had pas ravioli gegeten met (niet zulke lekkere) geitenkaas, “van de oudste geit van de wereld!” Geen ravioli voor de peuters van KDV Nieuwenoord, maar stamppot, want stampen konden ze! En zelf worteltjes oogsten ook! Met de BSO-kinderen maakten we curry, geholpen door een paar groep 8ers, die voor de tweede keer aanschoven in de Kinderkeuken. We eindigden gisteren met onze kooklessen bij Kinderboerderij de Wilgenhof. Met als thema Hollandse hapjes voor pakjesavond. Wat we maakten? Kijk maar goed naar de foto van het tasje van Fleur!

Geef een reactie