30-12-2019 Het was een super Kinderkeukenjaar!

2019 was een super Kinderkeukenjaar! En dat komt door alle leuke, enthousiaste en grappige kinderen die lekkere gerechtjes bij ons in de Kinderkeuken maakten. Het bleef niet alleen bij koken, maar ze vertelden ook mooie verhalen (het meisje dat een taartje maakte voor haar vader die uitgezonden was als militair en bijna naar huis kwam), zongen liedjes (een complete groep 8 musical), deden een dansje (de pasapas was favoriet) gaven spontane knuffels (dat was lief!)…en maakten grappige opmerkingen:

“Dat kruid? Dat is petersilicum!”

“Soepergoed, die minestrone!”

“Er zit een muis in mijn pizza!” (bij het ontstaan van luchtbellen tijdens het bakken van de Turkse pizza)

“Mooie kleuren smaken lekker!”

“Groentejuf, woon jij in deze tuin?!”

“Ik pak de pannenstok!” (spatel)

De kookjuffen vonden het top! Wij wensen alle juniorchefs een heel mooi en natuurlijk ook een lekker 2020 toe!

IMG_5455

Geef een reactie