22-12-2019 Kerstkookles voor de ambassadeurs van de Kinderkeuken!

Dit jaar heeft een aantal mensen onze Kinderkeuken enthousiast gepromoot en geholpen. Dat leidde tot supergave opdrachten! In Bleiswijk maakten we nasi met een hele school, in Ommoord gezonde lunches met een Lekker Fitschool. In Hillegersberg een echte Afrikaanse maaltijd, borrelhapjes voor een kinderboeklancering in Schiedam en lasagne in Berkel. Ook de kinderen van ZOOcamp in Diergaarde Blijdorp maakten hun maaltje met de Kinderkeuken voor ze in hun tentjes kropen.

De kookjuffen vonden het tijd voor een feestje, om iedereen te bedanken voor het mooie Kinderkeukenjaar! Dat deden we in stijl, met een kookles voor alle grote en kleine mensen. Het werd een supergezellige kerstkookles, met kerstsoep, zalm wellington en appelroosjes. En iedereen kookte de sterren van de hemel!

IMG_5677

Geef een reactie