19-1-2020 Pasta challenge!

IMG_5796Timo zit op kookles en woensdag kwam hij met zijn vrienden naar de Kinderkeuken om zijn verjaardag vieren.  Hij wist precies wat het thema moest worden; Italiaans. Dus maakten ze tiramisu, rode saus, en pasta natuurlijk. De regen kwam met bakken naar beneden, maar dat was totaal geen probleem. De jongens vroegen of ze met de restjes pasta aan de slag mochten. Tuurlijk! En toen ontstond er een pasta challenge: hoe lang kan je een pastasliert maken zonder dat die breekt? Nou, heel lang! (zie foto!) Wel 12 meter! Het was een topmiddag! Gisteren waren er weer kooklessen in de Kinderkeuken. De kinderen maakten een echte Indonesische rijsttafel; een gehaktbroodje, zoet zure komkommer en gewokte groentes met rijst, gember en seroendeng. De logeerbeer van Dionne keek mee, en Milou bracht een prachtige tekening mee voor de kookjuffen. Die krijgt een mooi plekje; in de keuken natuurlijk!

IMG_5799

 

 

Geef een reactie