16-2-2020 Sissende pannenkoeken!

We kookten deze week 2 keer Aziatisch in de Kinderkeuken. Eerst bij Isa thuis, in Hoogvliet. De kookjuffen werden opgewacht door een superenthousiast team minichefs. Ze maakten noedelsoep en Thaise curry. En aten dat gezellig met zijn allen op. Met stokjes natuurlijk! Bij de kooklessen gisteren was Vietnam aan de beurt. Knalgele sissende pannenkoeken, banh xeo, met garnalen. En een salade met 3 verschillende soorten kruiden, een mierzoet toetje met kokosmelk en een pittige dipsaus. Heel lekker, tijdens de les werd er al flink geproefd! En gekletst! Wat een leuke verhalen, van de 2 bff’s uit Hendrik-Ido- Ambacht, die ook nog eens buurmeisjes zijn. En van Caitlin, die kooklessen had gevraagd voor haar verjaardag. In het kleine bijkeukentje was het ook heel knus, met ouders die een kopje thee dronken. Met een knalgeel pannenkoekje erbij!

PHOTO-2020-02-16-10-41-35

Geef een reactie