20-2-2020 Tasjesparade!

Sanne en haar vriendinnen houden van koken! Ze maken thuis van alles; taartjes, pasta, soep,.. Dus het kookfeestje in de Kinderkeuken voor Sannes 10e verjaardag werd een hele gezellige boel! Er was ook nog een heer in het gezelschap, bij navraag van de kookjuffen bleek dat de verkering te zijn. Een goede match, want ook hij kon goed koken! Het werd een echte Italiaanse maaltijd. Wat ze precies maakten? Kijk maar naar de tasjes!

In Capelle gaven we deze week de laatste kooklessen van een 6 weken durende wereldkeuken – kookworkshop. Alle landen waaruit we gekookt hadden kwamen nog een keer voorbij tijdens een quiz; wisten de kinderen welk ingrediënt bij welk land hoort? Ja hoor, feilloos! Workshops geslaagd, zeker na alle lieve knuffels van de minichefs en aardige woorden van de ouders. Dank jullie wel!

 

Geef een reactie