8-3-2020 De egels heten allemaal Beer!

Hoe leuk en spannend is het als kleuter om jarig te zijn! En op die leeftijd is kiezen ook nog best moeilijk.. Daarom nodigde Sophia de halve klas uit op haar kookfeestje. 15 blije, ook best wel zenuwachtige klasgenootjes meldden zich gisteren bij de Kinderkeuken. Toen de eerste spanning eraf was, gingen ze los! Eerst even oefenen met de speciale mesjes, en daarna werden de aardbeien voor het toetje keurig in plakjes “gezaagd”. Koekjes vijzelen? Geen probleem! Alles ging in een toetjesbakje, deksel erop..en die knapperds konden ook al hun eigen naam op het etiketje schrijven! Daarna maakten ze een pizza, met lekkere gekleurde groentes. En een fruitegel, met 10 stekels, dus er moest ook geteld worden. Alle egels kregen een naam. En -niet helemaal toevallig- kregen ze allemaal dezelfde naam; Beer. Dat zit zo; de kookjuf had extra hulp ingeschakeld, van de 16 jarige Beer. En die viel dus enorm in de smaak!

IMG_3982

 

 

 

 

Geef een reactie