15-3-2020 Wat het geven van kooklessen zo leuk maakt!

Wat maakt het geven van kooklessen met de Kinderkeuken zo leuk?
Op de eerste plaats natuurlijk al die enthousiaste minichefs, die zich vol overgave storten op het menu dat ze gaan koken! Maandag maakten ze burrito’s, bij de Sjalomschool in Capelle. Donderdag een Surinaamse maaltijd, bij basisschool de Kwakel in Berkel-en Rodenrijs. En gisteren Oostenrijkse Flammkuchen en Apfelstrudel tijdens onze kooklessen bij Kinderboerderij de Wilgenhof.
Maar er is meer!
De kok van de Surinaamse toko, die enthousiast zijn recepten deelt met de kookjuf. De conciërge van de Kwakel, die spontaan foto’s laat zien van enorme pannen met Surinaamse erwtensoep, door hem bereid. De caissière, die zegt dat onze boodschappenkar weer vol zit met allemaal gezonde spullen voor de kindertjes van de kookles. Dex, Tim en hun vader, die na de kookles laten zien hoe ze, met bakkersdoosjes en al, met zijn 3-en passen op 1 scooter. En Dean, die een landenpresentatie moet houden op school. Het wordt Oostenrijk en hij gaat de recepten van de Kinderkeuken in zijn powerpoint presentatie zetten.
Leuk toch?!
En Dean, succes namens de kookjuffen!
IMG_6153

Geef een reactie