29-6-2020 Een fruitig weekje!

Een fruitig weekje in de Kinderkeuken! Dat is ook niet zo gek, biologische tuin Drrroomland staat bomvol met aalbessen, frambozen en aardbeien. Dus daar werd druk naar gezocht tijdens Livines kookfeestje. En toen kregen we ook nog een super-fruitaanbod! Silvester komt iedere maand naar de kookles, zijn vader is docent en geeft les over het keuren van fruit. Of we wat daarvan overblijft konden gebruiken? Nou en of! De kooklessen van de Kinderkeuken hebben altijd 1 land als thema, dat werden er nu 3. Met een fruitcrostata uit Italie, een oud Hollands wentelteefje met aardbeitjes en Japanse fruitsushi gingen de trotse minichefs weer naar huis. Alhoewel..het wentelteefje redde het tasje vaak niet; dat was al opgepeuzeld!

ceeb8a9f-ce6f-4ce8-8d35-70aa06663f15

 

Geef een reactie