9-5-2021 Ontbijt&bloemetjes voor mama!

Snijden, klutsen, knippen en bakken; de minichefs waren vanochtend al vroeg in de weer. Voor mama natuurlijk! Sommigen nog lekker in hun pyjama en anderen al in vol ornaat, compleet met koksmuts. Ze hadden een geheime afspraak met de Kinderkeuken en maakten via een online kookles een ontbijt voor mama. Of oma. Of het hele gezin! Annejet en Matijs kwamen al vroeg in beeld want ze konden volgens papa niet meer wachten. Mooi, want ze konden gelijk nog even de tuin in om viooltjes te plukken. De moeder van Lizz sloop nog door de keuken, dus die werd hup! weggestuurd. En Tyas had alles zo goed voorbereid, dat hij de hulpkok van de kookjuffen werd. “Kijk maar naar Tyas!” riepen we regelmatig. Het ontbijt werd prachtig, bij allemaal. Een ovenbroodje, gevuld met ei en verse kruiden, een hartenwentelteefje met aardbeitjes en een spiesje met meloenhartjes. Wat zullen alle mama’s gesmuld hebben. En vooral hebben genoten van die superlieve snoetjes van hun trotse minichefs!

Geef een reactie