17-05-2021 Caribische sferen in de Kinderkeuken!

Wat te doen met druilerige meivakantiedagen? Daar wisten ze bij BSO Takatuka en BSO Timboektoe wel raad mee. Je organiseert gewoon een zonnige, hartverwarmende Caribische themaweek! Lekker samen zingen, dansen, knutselen.. en koken natuurlijk! De Kinderkeuken bezocht de BSO’s in Nieuwerkerk aan de IJssel en werd daar opgewacht door blije minichefs. Ze hadden er enorm veel zin in! En konden precies uitleggen hoe een ananas er uitziet, “Met stekeltjes!” en een kokosnoot “Die heeft haar!”. Dat was mooi, want het waren de ingrediënten voor het toetje. Ze maakten ook jambalaya: een Caribische groenteschotel met boontjes. En koekjes van zoete aardappel. Lekker kneden, bakken, snijden, vijzelen en dansen. Een aanrader voor alle grote en kleine chefs: Caribische muziek in de keuken!😃

Geef een reactie