3-9-2022 De lessen zijn weer begonnen!

Kinderkeuken Rotterdam. Na een lange mooie zomervakantie gingen de deuren bij de Kinderkeuken eindelijk weer open. De minichefs stonden te trappelen om hun kookkunsten te laten zien. We maakten heerlijke gerechtjes uit Italië. Een orzo salade en een Italiaans fruittaartje. ‘De orzo lijkt wel rijst’, riepen de minichefs. Dat hadden ze goed gezien, orzo is een pastasoort in de vorm van een rijstkorrel. Voor de salade werden er courgettes gegrild, ‘ziet er mooi uit hè juf, met die streepjes!’ Ludo, onze groente-en fruitmeester, had meloen, druiven en aardbeitjes meegenomen voor de fruittaartjes. Wisten jullie dat je het kroontje van de aardbei gewoon kan eten en dat het heel gezond is?!Hoe kleiner de aardbei, hoe zoeter deze smaakt?! De gerechtjes zagen er allemaal prachtig uit en werden door de trotse minichefs meegenomen naar huis.

Geef een reactie