Kooklessen bij Kinderkeuken Rotterdam

kinderkeuken Rotterdam
Er waren weer kooklessen bij de Kinderkeuken Rotterdam. Onze groenten-en fruitmeester Ludo had een krat met producten meegenomen uit een ver land; ananas, avocado, drakenfruit, tomatillo’s. Er kwam van alles voorbij en de mini chefs moesten raden uit welk land we gingen koken. Al snel werd duidelijk dat we gerechten uit Mexico gingen maken. De mouwen werden opgestroopt en de messen geslepen. Er was veel te doen in de Kinderkeuken. De mini chefs rolden en bakten er hun eigen tortilla met een vegetarische vulling, een Mexicaanse salade en met de mooie avocado’s werd er een heerlijke guacamole in de vijzel gemaakt. Met een volle tas gerechtjes, recepten en nog een handje tortilla chips gingen de trotse mini chefs weer naar huis.

Geef een reactie