Koken uit België!

kinderkeukenrotterdam

Afgelopen zaterdag waren er weer kooklessen bij Kinderkeuken Rotterdam. Het land waaruit we kookten was België. De mini chefs maakten er “Gentse waterzooi” ,”Brusselse lof salade” een “Luikse wafel” en appelmoes. Onze fruitmeester Ludo had meerdere soorten appels meegenomen die de mini chefs allemaal mochten proeven. Vooral de “red love” appel met rood vruchtvlees viel goed in de smaak. Het was hard werken in de Kinderkeuken, de schillen van de appels en gekraakte walnoten vlogen ons om de oren. De gerechtjes werden samen met de roze appelmoes en de recepten door de trotse chefs meegenomen naar huis. Dag lieve mini chefs, tot de volgende keer. #watjezelfmaaktislekkerder#snoepenmetfruit#gezondlereneten#witlofforkids#zelfsoepmaken#zelfappelmoesmaken#kinderkeukenrotterdam#

Geef een reactie