Koninklijke gerechten.

Profielfoto van kinderkeukenrotterdam

kinderkeukenrotterdam

Koninklijke gerechten bij Kinderkeuken Rotterdam. Afgelopen zaterdag waren er weer kooklessen. De koning is bijna jarig en komt op koningsdag een bezoek brengen aan onze mooie stad aan de Maas. Kinderkeuken Rotterdam vond het een mooie gelegenheid om oranje koninklijke gerechten te maken. De mini-chefs waren het daar helemaal mee eens en gingen enthousiast aan de slag. Er werd een zoete aardappel – wortelsoep gemaakt, een oranje linzencurry en een oranje paprika-feta spread. Als extra voor bij deze lekkere gerechten werden er nog een paar koninklijke broodkroontjes uitgestoken. Het waren weer supergezellige kooklessen, dank lieve mini-chefs voor jullie enthousiasme en de mooie koninklijke kookkunsten. Fijne koningsdag allemaal. 

Geef een reactie