Feest bij Kinderkeuken Rotterdam

Feest bij Kinderkeuken Rotterdam. CBS De Duif bestaat 25 jaar! Kinderkeuken Rotterdam reisde af naar Spijkenisse om deze mooie mijlpaal te vieren.🥳 Met de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 gingen we de keuken in. Onder begeleiding van swingende Mexicaanse muziek werd er hard gewerkt door de mini chefs. Snijden, knippen, roeren en bakken. Er werden heerlijke pittige Mexicaanse gerechten gemaakt. Enkele stoere chefs durfden het aan om een stukje rode peper te proeven. 🥵Tasjes werden gekleurd en voorzien van een Mexicaanse vlag. De gerechtjes en de recepten namen de trotste mini chefs mee naar huis. De kookjuffen vinden het altijd heel leuk om te zien hoe enthousiast en nieuwsgierig de kinderen zijn om te leren koken. Eigenlijk is het altijd feest bij de Kinderkeuken.

Geef een reactie