Zomerkooklessen

Spaanse sferen bij Kinderkeuken Rotterdam.

  • In de 1e week van de zomervakantie waren er weer kooklessen. Enthousiaste mini chefs kwamen naar de Kinderkeuken om er hun eigen gerechten te maken uit Spanje. Op het menu stond een heerlijke paella met veel groenten en mooie gele rijst, een lekkere frisse salade met nectarines en zonnebloempitjes en een ijskoude gazpacho. Op de klanken van Spaanse hits werd er druk gesneden en gebakken. Verhalen over toekomstige vakanties werden gedeeld en tips voor leuke dingen om te doen uitgewisseld. Het waren weer supergezellige lessen. Ook onze nieuwe schorten vielen in de smaak bij de chefs; “We passen bij de tafelkleden!”, aldus een enthousiaste mini chef.
    We wensen iedereen een heerlijke, warme, gezellige zomervakantie toe. Liefs van de kookjuffen.🌞🤩 

Geef een reactie