Tropische temperaturen bij Kinderkeuken Rotterdam.

kinderkeukenrotterdam

De mini chefs stonden weer te trappelen om aan de slag te gaan bij Kinderkeuken Rotterdam. Tijdens de maandelijkse kooklessen stond dit keer Suriname op het menu. Door het warme weer stegen niet alleen de temperaturen buiten. Voor de zoete/pittige sambal werden er tomaten, uien, knoflook en een peper in de vijzel fijngemalen. Onze groenten-en fruitmeester Ludo had een paar mooie, pittige pepers meegenomen. De kouseband werd toegevoegd aan de groenten voor de Roti. Om de pittige smaken enigszins te blussen maakten de mini chefs er een lekkere zoetzure salade bij. Noeály stond te stralen. Ze gaat op school een spreekbeurt houden over koken en de kookles die ze bij ons heeft gevolgd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de spreekbeurt een groot succes gaat worden.👏

Geef een reactie