Kindervakantiekeuken

“Yes we gaan koken!” Een beter welkom kan je je als kookjuf niet wensen! Kinderkeuken Rotterdam geeft maandelijks kookles bij BSO Partou. We koken elke keer uit een ander land, en nu was Spanje aan de beurt. We kookten paella, en venusschelpjes en een plakje citroen er bovenop maakten het echt af! Tim is dol op zuur (heel veel kinderen trouwens!) en ging de citroenuitdaging aan. Op de foto hieronder zie je hoe hij het ervan af brengt!

Het leuke is dat kinderen ook echt gaan proeven tijdens een kookles; Emulkun vroeg zich af of ze al olijven lust;…nee nog niet! Maar ze maakte er wel een lekkere pincho mee. Zaterdag maakten we tijdens de kooklessen in de Kinderkeuken Mexicaanse tortilla’s. Het weer was er ook naar! In de vijzel maalden ze  guacamole, nu was de koriander een uitdaging om te proeven.Na het verzoek om van de Kinderkeuken een Kindervakantiekeuken te maken, zodat we op reis kunnen naar alle landen waar we uit koken, ging iedereen weer tevreden naar huis. Sommige tasjes waren al leeg voordat de kinderen thuis waren. Eet smakelijk, minichefs (en ouders!)

Geef een reactie